SANNE VAN DER PLOEG

VRIJ, BLIJ & RIJK OP ALLE VLAKKEN

Meer écht Genieten & tegelijk meer Verdienen: voor  Ondernemers & Talenten

CONNECT to ACT with IMPACT

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
HI, MIJN NAAM IS SANNE
This is how I roll:

Kenmerkend voor mij is mijn steevaste geloof in dat alles mogelijk is. Van nature zit ik vol passie en ga ik gedreven mijn dromen achterna. Vrijheid en rijkdom op alle vlakken is waar ik al mijn hele leven voor kies. Hoe? Door mijn intuïtie te volgen en energie bewust in te zetten. 
Dit talent zet ik niet alleen in voor mij, maar ook voor jou. Tijdens mijn business coaching speelt het een belangrijke rol & ik help mijn klanten er ook mee te connecten.


Door mijn leven en business op deze manier te runnen heb ik al veel mogen doen en bereiken:

•  In 2012 deed ik als model allerlei shoots en liep ik modeshows voor bijvoorbeeld Tony & Guy en Hans Noordstrand.

•  Als blogger ging ik in 2017 samenwerkingen met (inter)nationale merken aan zoals Ende Collective (San Fransisco), O'right en Foodora. Ook mocht ik 1-op-1 leren van een voormalig ELLE Redacteur: Copy Writing.

•  In 2018 werd ik als oprichter van mijn eerste onderneming (online platform over persoonlijke groei voor vrouwen) geselecteerd voor VIVA400 Visionista's als één van de 50 veelbelovende ambitieuze ondernemers met een innovatieve denkwijze en visie.

•  Als grafisch vormgever had ik in 2018 opdrachten voor grote ondernemers zoals Charlotte van 't Wout & Fijke Willemse.

•  Ik schreef een voorleesboek in 2018 waarin ik de belangrijkste tools vanuit de positieve psychologie overbreng. Ik schrijf nu mijn tweede boek, over mijn manier van leven en ondernemen.

•  In 2019 verscheen ik in de media, o.a. in de LINDA. Meiden, Grazia en Trouw. 

•  Ik word sinds 2019 uitgenodigd als spreker. Op scholen en events vertel ik over hoe ik mijn leven en business run, o.a. bij het Alfa College te Groningen. Daarnaast werd ik uitgenodigd voor een workshop van Trijntje Oosterhuis, waar ik in m'n eentje voor haar en een groep van dertig personen zong.

•  En het allerleukste - ik mag elke dag doen wat ik het allerliefste doe: anderen helpen om het leven en bedrijf te creëren waar ze dolgelukkig van worden. The Extraordinary Way.

Ik kan ook jou helpen om meer écht te genieten & tegelijk meer te verdienen.  De weg naar Vrij, Blij & Rijk op alle vlakken.

MIJN MISSIE
Het is mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers en talenten te helpen om te connecten met zichzelf op extraordinary niveau, zodat ze de meest extraordinary dingen kunnen doen voor anderen en de wereld & zelf lekker extraordinary kunnen genieten van het leven. Meer zelfbewustzijn, joy, vertrouwen & durf onder vooroplopende ondernemers en talenten:
Daar wordt de wereld mooier van!

MIJN KRACHT ALS BUSINESS COACH

"Onwijs knap hoe Sanne metéén doorprikt waar mijn blokkade zit. "

Als business coach ga en sta ik voor het connecten van alle dots in jouw leven en je bedrijf, zodat het complete plaatje in lijn is met hoe je je wil voelen en hoe je wil leven op lange termijn: Vrij, Blij & Rijk op alle vlakken. Het gaat niet alleen om een succesvol bedrijf opbouwen, maar vooral om genieten van wat je doet. Elke dag weer. Leven en ondernemen met gemak, vanuit plezier en ontspanning. 

KENMERKEND AAN MIJ

  • Ik ben hoogbewust van energie en intuïtief voel ik daardoor snel waar je blokkades zitten, op persoonlijk- en businessvlak.

  • Ik heb een visueel instinct en gevoel voor krachtige teksten met eigenheid. Als grafisch vormgever heb ik gewerkt voor grote ondernemers zoals Charlotte van 't Wout en Fijke Willemse. Ik heb leren schrijven van een voormalig ELLE redacteur.

  • Ik heb sterke skills rondom Online profilering, Marketing en Sales vanuit het hart. Jezelf laten zien en verkopen, met veel plezier en helemaal op jouw manier, dat is waar ik je mee kan helpen.

  • Ik ben direct & ga ik altijd voor een "no BS"- aanpak. Hierdoor kan ik mijn klanten snel vooruit helpen.

  • Ik ben een expert op gebied van ondernemen vanuit plezier, hoge energie, gemak en vertrouwen. Ik sta bekend om mijn enthousiasme en vrolijkheid. Life is a party, so is building a business!

DON'T JUST TAKE

MY WORD FOR IT,

THEY TELL IT BETTER: 

Sanne is een heerlijk mens om mee te werken. Ze straalt zoveel energie en positiviteit uit. Dat bracht ze ook over naar mij tijdens de sessie. Heerlijk gevoel. De energie bruiste door mijn lichaam. Zeker een aanrader om bij haar een traject te doen! Het was voor mij een eyeopener en ik kan echt lekker verder met de tips die ze me heeft gegeven. Super bedankt!

- Jasmina Huskic | Styliste (onder andere voor merken zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Zalando & Wehkamp)

Nog voordat ik kon nadenken, had Sanne me uit mijn hoofd gehaald en kreeg ze me in mijn gevoel. Ik vind het onwijs knap hoe je mijn onbewuste weerstand niet de ruimte geeft en metéén doorprikt waar de blokkade zit. Minder nadenken, meer werken vanuit een hoge vibe en plezier. Dit heeft veel losgemaakt! Ik voel nu echt dat de oplossing voor het minder zwaar maken in mezelf zit. Het maakt totaal niet uit wat ik doe of welk doel het heeft, als ík me er maar goed bij voel!

Ruth Tolhuijs | Columnist Telegraaf & Sollicitatie Coach

"Bizar hoe snel je me in mijn eigen energie wist te krijgen! Ik heb zoveel los kunnen laten. Heerlijk om weer dichtbij mij te zijn. Ongelofelijk hoe snel er dingen veranderen. Ik ben zo gegroeid in zo'n korte tijd, op persoonlijk & professioneel vlak."

Yasmin Wilnis | Eigenaar The University of Life, TEDx Speaker & Co-Founder Startup Funding Event 

"Wat een cadeau vind ik Sanne. Bij de eerste ontmoeting had ik al bewondering voor haar en wist ik meteen: ik wil haar graag terugzien. De coaching met Sanne vond ik heerlijk en eerlijk. Ze wist exact waar het om draaide bij mij. Daardoor kon ik oude energie loslaten en kwam er ruimte voor een shift.

Yvon Margaretha | Coach & eigenaar Your Mental Peace 

"Wow! De sessies met Sanne hebben zo mega veel in gang gezet. Mijn ervaring: mega waardevol, zoveel inzichten, enorme groei. Ik geloof & zie weer dat alles mogelijk is. En wat ook niet onbelangrijk is - Sanne heeft zo'n heerlijke, warme, vrolijke energie. Je gaat al glimlachen als je aan haar denkt! Ook is ze altijd open, eerlijk, direct. Ik blijf het ook heel bijzonder vinden hoe Sanne op mijn energie kan intappen om te voelen waar ik vastloop." 

Miranda Konneman | Eigenaar Inhozho, healer, masseur & coach

LET'S GET STARTED

"Werken met Sanne heeft mijn bedrijf een enorme boost gegeven."

FAITH & LOVE
ARE THE KEYS YOU NEED TO UNLOCK THE MOST FULFILLING EXPERIENCES IN LIFE 
- Sanne van der Ploeg