SANNE VAN DER PLOEG

LET'S CONNECT

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon

BEST OF BOTH WORLDS

Feel Great. Take Lead.

Make Impact. Soulful Revolution

SANNE VAN DER PLOEG

Life Coach | Business Mentor | Public Speaker

Yasmin Wilnis als host van het Startup Funding Event

"Bizar hoe snel Sanne me in mijn eigen energie wist te krijgen! Ik heb zoveel los kunnen laten. Heerlijk om weer dichtbij mij te zijn. Ongelofelijk hoe snel er dingen veranderen. Sanne haar manier van intuïtieve coaching is fantastisch. Het maakt niet uit hoe ik de sessies binnenkom, Sanne weet me altijd terug bij mij te krijgen. Door haar tips en tools kan ik alles meenemen in mijn dagelijkse leven en bedrijf. I love it! Ik raad Sanne aan boven wie dan ook. Ik ben zo gegroeid in zo'n korte tijd, op persoonlijk & professioneel vlak."

Yasmin Wilnis | Eigenaar The University of Life, TEDx Speaker & Co-Founder Startup Funding Event 

"Wauw, ik ben echt onder de indruk van de sessie! Veel dingen waarvan ik ze van binnen al voelde werden hier weer bevestigd. Het was een onwijs krachtige sessie waarin ik heel mooie inzichten op deed. Onder andere dat ik nog veel meer mijn hart en intuïtie mag volgen. Sanne is super enthousiast en zit vol energie. Ze voelt heel goed aan wat er in je omgaat en speelt daar direct op in. Ik heb waardevolle tools van haar meegekregen!"

- Robin van de Aa | Spreker, Illustrator (o.a. Happinez), eigenaar Studio Roo

"Nog voordat ik kon nadenken, had Sanne me uit mijn hoofd gehaald en kreeg ze me in mijn gevoel. Ik vind het onwijs knap hoe je mijn onbewuste weerstand niet de ruimte geeft en metéén doorprikt waar de blokkade zit. Minder nadenken, meer werken vanuit een hoge vibe en plezier. Dit heeft veel losgemaakt! Ik voel nu echt dat de oplossing voor het minder zwaar maken in mezelf zit. Het maakt totaal niet uit wat ik doe of welk doel het heeft, als ík me er maar goed bij voel!"

- Ruth Tolhuijs | Columnist Telegraaf & Sollicitatie Coach

"Sanne is een heerlijk mens om mee te werken. Ze straalt zoveel energie en positiviteit uit. Dat bracht ze ook over naar mij tijdens de sessie. Heerlijk gevoel. De energie bruiste door mijn lichaam. Zeker een aanrader om bij haar een traject te doen! Het was voor mij een eyeopener en ik kan echt lekker verder met de tips die ze me heeft gegeven. Super bedankt!"

- Jasmina Huskic | Styliste (onder andere voor merken zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Zalando & Wehkamp)

"Samen met mijn studenten heb ik een zeer interessante workshop mogen ervaren van Sanne. Allemaal waren we onwijs onder de indruk van de boodschap en lessen rondom online profileren. We zijn geïnspireerd door de verhalen en tegelijkertijd zwaar aan het denken gezet. Met een aantal gerichte vragen wist Sanne ons zoveel meer te leren over onszelf dan de studenten misschien wel leren in een heel jaar op school." 

 

Julian Doek namens het

Alfa College Groningen

Sanne van der Ploeg als spreker bij het Alfa College te Groningen

"Wow! De sessies met Sanne hebben zo mega veel in gang gezet. Mijn ervaring: mega waardevol, zoveel inzichten, enorme groei. Ik geloof & zie weer dat alles mogelijk is. En wat ook niet onbelangrijk is - Sanne heeft zo'n heerlijke, warme, vrolijke energie. Je gaat al glimlachen als je aan haar denkt! Ook is ze altijd open, eerlijk, direct. Ik blijf het ook heel bijzonder vinden hoe Sanne op mijn energie kan intappen om te voelen waar ik vastloop."

- Miranda Konneman | Eigenaar Inhozho, healer, masseur & coach

Ik vertrouwde Sanne meteen en ik wist ook dat ze zich helemaal open stelde om mij te leren kennen en helemaal op mij af te stemmen. Vanuit dit vertrouwen durfde ik ook open en eerlijk te zijn. De sessie vond ik heel bijzonder. Ik mezelf letterlijk heel groot worden, super vet om dat zo snel te kunnen ervaren! Sanne heeft me fijne en praktische tips gegeven die ik makkelijk kan toepassen. Ook voelt Sanne snel aan met wat voor een persoon ze te maken heeft en wat belangrijke punten zijn om te bespreken. Heel erg bedankt! 

Celine Schiks | Zelfstandige Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut 

"Wat een cadeau vind ik Sanne. Bij de eerste ontmoeting had ik al bewondering voor haar en wist ik meteen: ik wil haar graag terugzien. De coaching met Sanne vond ik heerlijk en eerlijk. Ze wist exact waar het om draaide bij mij. Daardoor kon ik oude energie loslaten en kwam er ruimte voor een shift."

- Yvonne Margaretha | Coach & eigenaar Your Mental Peace 

Charlotte van 't Wout op TV: aflevering van EditieNL op RTL4 over haar bedrijf SPOT

''Sanne is extreem getalenteerd en ze is enorm sterk in design & branding. Ze heeft er echt oog voor en is ook nog eens ontzettend snel. Binnen een mum van tijd heeft ze voor SPOT zoveel moois gemaakt, onder andere een nieuwe huisstijl die helemaal bij ons past. Sanne was onvervangbaar en fantastisch in ons team. Ze maakt alles zo veel mooier. Sanne is onwijs snel, to the point, gedreven.''

Charlotte van 't Wout | Eigenaar SPOT en C. Academy. Bekend als @celinecharlotte

"Sanne is een kei. Bizar dat het werken met energie ook via een internetverbinding op afstand werkt. Met een paar scherpe vragen zat ik in no time weer in mijn hoogste energie. Onwijs krachtig! Als je wil ondernemen vanuit ontspanning, dan kan ik Sanne enorm aanraden."

- Willemijn Lijnse | Focus expert, eigenaar Endless Motivation & INSIDE Middelburg

Al een tijd liep ik er tegenaan dat mijn Branding van mijn bedrijf niet helemaal passend was bij wat ik wilde uitstralen. Ik voelde dat ik een objectieve kijk van buiten nodig had. Sanne was mijn go-to-woman. Het was heerlijk om met Sanne samen te werken. Met hoge energie en toffe ideeën heeft ze me geholpen om mijn energie op een passende manier te vertalen naar een waanzinnig mooie branding. Het heeft mijn bedrijf een enorme boost gegeven. Ik kan dan ook zeker andere ondernemers aanbevelen om met Sanne in Zee te gaan.

-Marloes Middel | Ondernemerscoach & gedragswetenschapper

"De sessie met Sanne was echt heel fijn. Sanne wist me precies goed aan te voelen en gaf me mooie inzichten. Het voelde heel vertrouwd en gaf me vooral heel veel rust. Dankjewel voor de mooie ervaring!"

- Simone Plukkel | Leerexpert, spreker en eigenaar PLUK

"Sanne heeft me geholpen bij een Brochure en een Wegwijzer zodat mijn klanten heel helder weten wat mijn werkwijze is, waar ik voor ga en sta en op welke wijze zij door mij geholpen kunnen worden. De kunde die ze heeft en het plezier wat we hebben, zuiver afgestemd op mijn bedrijf maakt dat ik iedereen een samenwerking met Sanne gun. Je moet het beleven! Sanne, je bent een verrijking voor de wereld."

 

Fijke Willemse | Businesscoach, uitgeroepen tot #nr1 Counselor NL & België

Fijke Willemse op het podium om over haar visie en werkwijze te vertellen voor de Beste Ondernemers Visie Trofee.