SANNE VAN DER PLOEG

VRIJ, BLIJ & RIJK OP ALLE VLAKKEN

Meer écht Genieten & tegelijk meer Verdienen: voor  Ondernemers & Talenten

CONNECT to ACT with IMPACT

 • Black Instagram Icon
 • Black Pinterest Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon

HET CONNECTEN VAN ALLE DOTS IN

JOUW LEVEN EN BEDRIJF: MEER ÉCHT

GENIETEN & TEGELIJK MEER VERDIENEN

Ik ga en sta voor het Connecten van alle dots in jouw leven en je bedrijf, zodat het complete plaatje in lijn is met hoe je je wil voelen en hoe je wil leven op lange termijn: Vrij, Blij & Rijk op alle vlakken. Het Connecten van alle dots begint bij Connecten met jezelf. 

WAT WERKEN MET MIJ JOU O.A. OPLEVERT

 • Je durft 100% te gaan staan voor jouw waarde. Op naar top klanten en verkopen met gemak (ook als je denkt dat het niet mogelijk is).

 • Je hebt meer vrije uren en je bouwt & leeft vanuit vertrouwen.

 • Je voelt & voedt dagelijks de passie waarmee alles begon. 

 • Je beleeft een heleboel FUN, ontspanning en bijzondere shifts.

 • Je laat het oude los - alles wat jou niet dient - zodat je dingen echt op jou manier gaat doen, met gemak en plezier.

 • Je voelt je steeds meer écht vrij & gelukkig. Volop genieten.

 • Je voelt je meer dan ooit verbonden met jezelf, jouw talenten en met alles om je heen.
   

ZIJN WE EEN MATCH?

De mensen met wie ik werk geloven niet in coincidences, maar in coordinated incidents. Ze durven voorbij te gaan aan de massa, hun eigen BS, aan "hoe het hoort" & aan de wereld en waarheden die ze nu kennen. Ze zijn van nature Fierce Minded, Brave Hearted & Full of Joy. En bovenal: ze zijn vastberaden om te groeien, te genieten en impact te maken beyond limits.

SAMENWERKEN MET SANNE VAN DER PLOEG

Werken met mij kan door mee te doen aan mijn Business Programma van 7 maanden of met een Exclusive 1:1 Traject.

Vraag bij interesse een BOOST-sessie van 15-20 minuten aan, dan maken we kennis, praten we over jouw doelen & mijn werkwijze en kijken we of we een match zijn. 

MIJN KRACHT ALS BUSINESS COACH

"Onwijs knap hoe Sanne metéén doorprikt waar mijn blokkade zit. "

Als business coach ga en sta ik voor het connecten van alle dots in jouw leven en je bedrijf, zodat het complete plaatje in lijn is met hoe je je wil voelen en hoe je wil leven op lange termijn: Vrij, Blij & Rijk op alle vlakken. Het gaat niet alleen om een succesvol bedrijf opbouwen, maar vooral om genieten van wat je doet. Elke dag weer.

KENMERKEND AAN MIJ

 • Ik ben hoogbewust van energie en intuïtief voel ik daardoor snel waar je blokkades zitten, op persoonlijk- en businessvlak.

 • Ik heb een visueel instinct en gevoel voor krachtige teksten met eigenheid. Als grafisch vormgever heb ik gewerkt voor grote ondernemers zoals Charlotte van 't Wout en Fijke Willemse. Ik heb leren schrijven van een voormalig ELLE redacteur.

 • Ik heb sterke skills rondom Online profilering, Marketing en Sales vanuit het hart. Jezelf laten zien en verkopen, met veel plezier en helemaal op jouw manier, dat is waar ik je mee kan helpen.

 • Ik ben direct & ga ik altijd voor een "no BS"- aanpak. Hierdoor kan ik mijn klanten snel vooruit helpen.

 • Ik ben een expert op gebied van ondernemen vanuit plezier, hoge energie, gemak en vertrouwen. Ik sta bekend om mijn enthousiasme en vrolijkheid. Life is a party, so is building a business!

Mij beter leren kennen? Volg me op Instagram of doe mee aan een online Masterclass.

DON'T JUST TAKE

MY WORD FOR IT,

THEY TELL IT BETTER: 

"Nog voordat ik kon nadenken, had Sanne me uit mijn hoofd gehaald en kreeg ze me in mijn gevoel. Ik vind het onwijs knap hoe je mijn onbewuste weerstand niet de ruimte geeft en metéén doorprikt waar de blokkade zit."

Ruth Tolhuijs | Columnist Telegraaf & Sollicitatie Coach

"De kunde die ze heeft en het plezier wat we hebben, zuiver afgestemd op mijn bedrijf maakt dat ik iedereen een samenwerking met Sanne gun. Je moet het beleven!"

Fijke Willemse | Businesscoach, uitgeroepen tot

#nr1 Counselor NL & België

Samen met mijn studenten heb ik een zeer interessante workshop mogen ervaren van Sanne. Allemaal waren we onwijs onder de indruk van de boodschap en lessen rondom online profileren. We zijn geïnspireerd door de verhalen en tegelijkertijd zwaar aan het denken gezet. Met een aantal gerichte vragen wist Sanne ons zoveel meer te leren over onszelf dan de studenten misschien wel leren in een heel jaar op school. 

Julian Doek namens het

Alfa College Groningen

"Bizar hoe snel je me in mijn eigen energie wist te krijgen! Ik heb zoveel los kunnen laten. Heerlijk om weer dichtbij mij te zijn. Ongelofelijk hoe snel er dingen veranderen. Ik ben zo gegroeid in zo'n korte tijd! "

Yasmin Wilnis | Eigenaar The University of Life, TEDx Speaker & Head of Partnerships at Startup Funding Event 

Sanne is extreem getalenteerd en heel sterk in design & branding. Ze heeft er echt oog voor en is ook nog eens ontzettend snel. Ze is ontzettend snel, gedreven en to the point. 

Charlotte van 't Wout | Eigenaar SPOT en C. Academy. Bekend als @celinecharlotte

"Wow! De sessies met Sanne hebben zo mega veel in gang gezet. Mijn ervaring: mega waardevol, zoveel inzichten, enorme groei. Ik geloof & zie weer dat alles mogelijk is. En wat ook niet onbelangrijk is - Sanne heeft zo'n heerlijke, warme, vrolijke energie. Je gaat al glimlachen als je aan haar denkt! Ook is ze altijd open, eerlijk, direct. Ik blijf het ook heel bijzonder vinden hoe Sanne op mijn energie kan intappen om te voelen waar ik vastloop." 

 

 

Miranda Konneman | Eigenaar Inhozho, healer, masseur & coach

"Met hoge energie en toffe ideeën heeft Sanne me geholpen om mijn energie op een passende manier te vertalen naar een waanzinnig mooie branding. Het heeft mijn bedrijf een enorme boost gegeven.

Marloes Middel | Ondernemerscoach & gedragswetenschapper

EEN BOOST-GESREK AANVRAGEN

up!

SIGN ME

GA VOOR VRIJ, BLIJ & RIJK OP ALLE VLAKKEN

MEER ÉCHT GENIETEN & TEGELIJK MEER VERDIENEN: EXCLUSIEF VOOR ONDERNEMERS & TALENTEN

 

CONNECT to ACT with IMPACT

 

Vrij, Blij & Rijk op alle vlakken - is dat waar je voor wil gaan? Vraag bij interesse in een samenwerking met Sanne van der Ploeg een BOOST-gesprek van 15 tot 20 minuten aan. Dan maken we kennis, praten we over jouw doelen & mijn werkwijze en kijken we of we een match zijn. Laat je gegevens hieronder achter, dan mail ik je terug om een afspraak te maken.

(Let op: per maand heb ik slechts beperkt plek. Ik werk daarom op basis van beschikbaarheid)

 

Welke investering is het je waard om deze doelen te realiseren?